Blogg tips denna kväll

Godkväll eller bör jag säga Godnatt? har nu kollar runt lite på olik bloggar denna kväll och tänkte tipsa er om denna bloggen, http://metrobloggen.se/thetouch Hennes blogg är både innehålls rik samt underhållande, inte som många wannabe där ute ;)Så tt fett stort tummen upp för dig och din tjusiga blogg, måste ju samtidigt ge dig ett fett plus för att du updaterar ofta, det är jag själv väldigt dålig på! så plus till dig och din blogg.. Tycker tävingar gör det hela roligare och varför inte ta chansen att delta när man har lika stor chans som de andra att vinna. Sitter här i sängen och lyssnar på musik och föröker socialisera mig på både blogg och msn.. funkar, men kunde varit bättre må jag säga. nej nu blir det en natt promenad sedan krypa ner i sängen och känna ensamheten.. fet suck på det ...

AngelEyes

Denna kväll har jag tillbringat framför tvn, ser på filmen 27 dresses...
Vet inte riktigt vad jag tycker om den filmen men den duger denna kvällen !

Har även suttit och tittat på massa bloggar här på nätet och tanken slog mig, oj vad poppis det har blivit med att skaffa sig en blogg och ta en massa foton på vad man har på sig och sedan skriva ut var man köpt det, är de bara jag eller är inte det totalt ointressant?
Folkt dissar och hissar från höger till vänster och skriver illa om varandra i deras bloggar som hämd för att en började, jag menar finns det inget bättre att göra?
jag trodde hela grejen med bloggandet var att man skulle göra sin blogg personlig och ta tillfället att bevisa ens intressen, om man nu gillar mode så visst blogga på, men hela grejen med att hissa och dissa och skriva ut vart kläderna är köpta det har jag svårt för att förstå mig på.
Jag kan bara skriva för mig själv men jag har då inget intresse av att läsa flera rader i någons blogg om kläderna dom hade på sig idag och var dom är köpta..
Men det finns ett antal bra och intressanta bloggar med, gillar att läsa andras funderingar och planer för framtiden för mig är det nämligen viktigt med sånt.
Tycker vi alla ska ha tid över till att ägna åt oss själva och då menar jag inte att lägga en ansiktsmask i ansiktet eller doppa fötterna i fotbad utan att fundera och använda vår hjärna och komma på vad man vill med sitt liv.
Det är inte alltid lätt att hitta sig själv och hela ungdomen är en kamp på att finna sig själv och försöka lista ut vem man är och vad man vill.
men det är samtidigt alltid lätt att uttrycka sig på det sättet men har vi verkligen försökt att lista ut vem vi är och när vi trivs med oss själva.

från det ena till det andra, skola på måndag!
eller ska man kalla det för skola?, blir mer att fixa slutbetygen så man blir nöjd läser lite tilläggs kurser som jag kan behöva när jag läser vidare sen känns skönt att ha något att göra eftersom jag totalt lämnar vården nu framöver i framtiden.
men ja, komvux..
få se hur det går ska börja med körkortet med så det blir en del på samma gång men lika bra så man har gjort det.

Blir väldigt mycket träning med för min del nu i höst, reda måndag, se där!

förövrigt så är det massa med malmöfestivalen nu och jag är redan trött på den var där i går (fredag) vi var några tjejer sedan blev det bestämt att vi skulle dra vidare till Hässleholm för att min ena vänn skulle träffa andra vänner där på en klubb.
så de blev så, men när vi sedan skulle tillbaka till Trelleborg så missade vi de sista tåget så vi fick vänta på stationen till morgon tåget kom 06:42 ( visst är sånt underbart) men vi gjorde det bästa av situationen och tacka gud för att man kunde vara innomhus iaf annars skulle vi fruset till is för det är verkligen inte varmt på kvällarna längre...
såkom hem klockan 8:30 imorse trött och sliten men hade dock haft det väldigt trevligt iallafall en del av kvällen/natten..

Haft så otroligt ont i huvudet idag tror det blir att sova tidigt eller ja, tidigare än vanligt blir nog att hälsa på min syster imorgon ock hälsa på lilla solstrålen Linneá så man kan få känna lite kärlek ..

Kvällen avslutas med en mysig låt som passar bra när allt går emot och vi endast har kudden som tröst att hålla fast vid..
Enjoy


With or without youLilla Linnea, (prinsessan)


Sitter här denna kväll och försöker koppla av lite, varit en väldigt händelserik dag måste jag säga.
är mest trött nu men som vanligt räcker inte det för att man ska kunna somna.. typiskt...

Det är såhär nu att jag börjar plugga igen, snart väldigt snart.. redan på tisdag faktiskt, suck..
men inte så många kurser 4 rättare sagt, så förhoppningsvis behöver jag inte ägna så mycket tid åt skoltid, även om jag ger gärnet nu och får bra betyg!
ska börja med träningen med! sådså, slutet på augusti eller september börjar jag och då ska det bli allvar med det.
sedan nästa termin efter jul börjar jag intensivt med körkortet, så det ska nog bli människa av mig med en vacker dag ska ni se! ..

sen får vi se hur det går med mina planer som jornalist.. man ska ju följa sina drömmar har jag alltid hört, men jag har ännu inte riktigt bestämt mig, vi får se helt enkelt!
Lite planer på USA med till sommaren, Ganska stora planer om man säger så.. men det blir mer snack om det när de blir aktuellt ...

Funderar lite på om man skulle se en film denna kväll, vet inte vilken bara.. några tips?

var ju planer på att man skulle lagt sig i tid denna veckan och försöka komma upp tidigt, men har istället blivit sena kvällar och tvinga sig upp tidigt för att väcka sig med promenader och äcklig fullkorns gröt, inget vidare..
men vad gör man inte för att få upp självkänslan lite. kräver hårt arbete.. ska bli skönt o träna gym! så man kan slänga ut lite ilska och må bra sedan för att man gör något åt sin vikt, var på tiden så jag är stolt..

nej godnatt med er ! att slösa dessa sista timmarna på datorn är egentligen inte värt det! men skönt ändå med lite sällskap och att man iaf har någon att prata med där annars vet jag inte vad jag hade gjort..
 
enjoy .. Puss

Välkommen till världen underbara unge!

Ja, så var det äntligen dags.

Min underbara syster har fött en underbar flicka till världen vid namn Linneá.
Jag kan inte beskriva känslan av att besöka henne och hennes make på BB i Ystad idag och sedan bara få syn på Linnea, så liten så underbar.
Nej, det var mäktigt...
Hoppas bara de kan få komma hem snart så man kan besöka och gosa med lilla flickan.

När du blir stor så ska jag visa dig allt som finns att visa, jag ska vara där vid din sida när världen inte är rättvis eller tuff.
Jag har alltid en axel som du kan få gråta ut på när de behövs!
jag kommer alltid ta hand om dig lilla flicka, mosters lilla flicka .. denna underbara flicka som jag är så stolt över redan fastän du bara är nyfödd.


Livet har så mycket att ge, och allt kan förändras på bara några sekunder.
jag har varit med om många olyckor som kunde få mig att vara på en annan plats, men jag överlevde de alla och andas samma luft som ni andas fortfarande.
jag är inte rädd för döden absolut inte, men jag tror inte att det är ens tur att gå bort när man bara har börjat leva.
det finns så mycket kvar som jag inte upptäckt eller varit med om.
Att fått sitt hjärta brista en gång är inget jämfört vad livet för en, man kan aldrig vara säker och man ska aldrig vara det.
men när man möter en motgång eller får sitt hjärta krossat ska man inte se det som att livet inte har mer att ge, man går miste mycket tid bara genom att få dom tankarna flöda, ta vara på tiden och tänk positivt.. (vilket oftast är så lätt att säga) men alla har vi varit där, vi har alla haft motgångar och vi vet alla att de tar inte slut förän det är menat att vi levt vårt liv.
Så varför då hänga upp oss för mycket när vi möts av våra första motgångar, låt dom istället göra dig starkare.

Mitt hjärta har blivit krossat en del gånger men dock inte bara av killar jag haft, det har egentligen inte gjort mig någon skada alls.
Jag har bara blivit starkare efter ett skit förhållande som jag har haft och tänkt att jag förtjänar så mycket bättre än det !
men när ens förälder krossat ens hjärta en gång så är det så mycket svårare att växa upp på rätt sätt och bli stark utav det när man vet att man behöver båda sina föräldrar för att känna sig trygg och säker.
Jag vet inte varför jag tänker på det så mycket, men det finns i mitt bakhuvud hela tiden, precis som om jag inte kan gå vidare utan att ha bekräftelse och ett godkännande.

Smärta smärta smärta, men vem behöver det nu ?
jag orkar inte ens ta tag i det och då känns det som att jag tar den krossade biten ifrån mitt hjärta och slänger undan till någon som kan behöva den mer.
men jag vet även att jag kan förstöra mycket genom att känna såhär, jag kräver så mycket kärlek jag vill känna kärlek hela tiden och bara att någon ska vara beroende av mig och verkligen älska mig så det syns och hörs.
men det är så svårt, ingen som förstår och då är det meningslöst att skriva ner de ..

nej, dags för att se paris hilton BFF 2 , suck att man ska behöva bli beroende av det patetiska programmet, men om någon mer är intresserad så kan man se 2a delen på www.mtv.com

Förövrigt en sista lite kommentar Kent med bergo dalvana är ett måste i muskvärlden, har lyssnat på den hela kvällen och den får mig att drömma mig bort med en underbar man.. ;) saknar honom rejält ska ni veta !

enjoy pussis <3                                                                   


Shes so much more than youre used to

Godkväll !

här sitter jag pigg som ... jag vet inte vad, kanske var jag inte så pigg trotts allt.
Men sitter här gör jag iaf, sorligt nog, borde vända tillbaka på dygnet så att man kan lägga sig lite tidigare vara utvilad och sen stiga upp lagom till tuppen börjar gala.
men vad är det för mening med det?
Har inte långt kvar på mitt lov nu och jag har inte blivit inringd från jobb så jag behövs nog inte där längre sorligt nog.
Men på någotvis är det ganska skönt, jag har under mina 3 år på gymnaiet upptäckt att vården var nog ingenting för mig!
och det är ju ganska skönt att jag upptäckt det nu, så man inte skulle ge sig in i något man skulle ångra och slösa bort sitt liv på ett jobb där man inte trivs eller känner sig bekväm, och om jag ska vara riktigt ärlig så vet jag inte om jag hade klarat av det heller!
hade ju inte direkt topp betyg på det praktiska och jag kan väl erkänna att jag hade inte intresset riktigt där heller.
Men vilken tur att det är över nu då!?

På tal om ingenting kan jag ju lika bra fortsätta, min katt ligger helt utslagen på min säng och väntar på att jag ska hålla honom sällskap, men jag har ingen lust för att sova.
känns som att man sover bort tiden när man är ledig, varför är det så egentligen borde väl vara då man ska ta vara på tiden och försöka hinna med så mycket som möjligt, men icke! här eller iaf jag sover mycket hellre bort tiden för hur skönt är det inte att ligga och rulla runt i sängen och dra sig på morgonen, (underbart)

Har fått lite ångest nu de senaste dagarna eftersom jag börjar plugga igen,
men samtidigt är jag glad över att det bara är 4 kurser och bara en termin, så det är inte alls så farligt.
ska försöka satsa på topp betyg och får väl flörta mig till det hos lärarna för min hjärna är inte till så mycket hjälp på den fronten.

I Söndags var vi iväg på en liten bussresa, vi åkte ända till Falkenberg från Trelleborg klockan 10,00 på morgonen.
och jag tänkte,
Äsch, det är väl inte så farligt?
men uuuh vad de var drygt!
tog 3 timmar upp men sedan skulle vi tydligen "rasta" 1 timme och käka lunch/middag vilket kändes meningslöst eftersom man inte var hungig eller sugen på att dröja en hel timme till innan man kom fram.
men när man sedan klev av bussen och hörde musiken en bit bort från vallarna så blev man helt pirrig i kroppen och kände hur glad man blev, både jag och mamma sken upp som solar och promenerade bort mot popcornen!
sedan satt vi bokstavligt talat och gap skrattade under hela föreställningen,  (vi delar intresset av revyunderhållning)
Äh, de var helt klart den bästa jag sett!, eller nja alla är iof bra men denna skrattade man verkligen till kan iof vara för att man satt bara några bänkar ifrån dom och det var en helt klart annan känsla än och se dom på tv!
Nej, nöjda blev vi ! sen var de bara hemresan kvar som väntade på oss och jag tackar de högre makterna för att jag inte tappade humöret, höll en god nivå under hela resa kan iof vara för att jag sov bort en del av tiden.

Det händer även spännande saker här i Sigurdh släkten. min syster som ni alla vet är gravid och spännande nog ligger hon på ystads BB och krystar ut ett litet flickebarn nu , åååh så spännande det ska bli att bli både moster och gudmor vid 20 års åldern är inte fyskam inte!

Nu i sommar har jag även hunnit med att gå till helsingborgsfestivalen, rixfm festivalen var där och vi tyckte vi var värda en utflykt till storstaden.
där såg vi blandannat BWO, STYLE, JANET mfl kommer inte ihåg alla som var där.
men efter det fick jag lite småkärlek till Bwo ingen aning varför, har små gillat deras musik innan och inte tyckt illa om den men nu MÅSTE jag lyssna på deras låtar varje dag för att få upp humöret, man är allt bra skum ibland.

Har haft en konstig känsla den senaste tiden, känns som att det finns något inom mig som bara vill skrika.
Känner sån ilska som inte lyckas ge med sig.
Det är precis som att känna sig nedstämd men på samma gång kunna uppskatta livets ljusa sidor.
Jag förstår inte, men samtidigt vet jag att vi alla har några dagar/perioder som vi känner oss lite nere, man kan ju inte alltid vara på topp.
men jag känner att detta har pågått i en lång period nu, sen i julas.
var så mycket gladare innan och hade alltid kul, samt gjorde en massa saker som fick mig att tycka om mig själv.
nu känns det som att ingenting spelar någon roll längre, all glädje är borta (dock inte alltid)
Upptäckte idag med att datumet 21e följer mig.
det händer så massa saker samt har hänt massa på det datumet så jag börjar bli rädd, men det är dock både bra och dåliga saker.
skumt när sånt händer.

Nej fy klockan tickar och så gör även min livstid, borde kanske göra något vettigare än att sitta här och få träsmak i ändan.
Tror faktiskt det är dags att gå till sängs och dröma om underbara saker.
Och hur mycket jag faktiskt saknar en viss person som jag mer än gärna hade tagt med mig till sängen!

nej godnatt med er!RSS 2.0