Allting har sitt slut

Idag är det Fredag, och jag ligger i min säng med en bärbar dator i mitt knä och försöker tänka i de banor att jag egentligen är skit trött.
Men jag anstränger mig nog för mycket.

Jag har gjort mina misstag, men jag brukar oftast lära mig mer av dom än kunna vara lycklig över att allt har en menning,
jag menar vad finns det för mening med ett misstag när man bara mår dåligt över att man tillät det gå fel och sedan inte kunna rätta till så att man själv kan vinna och få ut något utav det.
ibland kan man undra om livet redan är bestämt,
det har hänt saker förra veckan som gjorde mig helt tom av känslor och jag blev helt knäckt, men denna veckan har de mesta ljusnat.
Precis som om de vore förbestämt att de jag höll på med inte var bra för mig?

Jag vet inte, men det får mig att tänka på min framtid.
Vill inte vara den som ska se tillbaka på mitt liv och ångra det jag gjort eller det jag inte än gjort.
Just nu är det enbart mig det gäller, jag tänker alldeles för ofta på de runt omkring mig och vill alltid att allt ska vara så jäkla bra,
men nej nu är det jag som gäller nu måste jag med få lov att bli bra. i
Inte bli dissad utav någon och inte heller tillåta mig bli lämnad för att sedan grubbla på varför det är inte värt det,
jag har insett nu att mitt liv bara består utav såna bitar.
Visst jag sörjer jag är ledsen över det som hänt jag mår dåligt, men fine!
nu ska jag skärpa mig och inte vara så jäkla sårbar.

Jag kommer hitta min dröm och det är bara tiden som får avgöra hur lång tid det är kvar innan jag gör det, och då vill jag lova att jag kommer satsa helhjärtat på förhållandet.
Jag har ännu inte hittat rätt men vad begär man av en 20åring? Har fortfarande tid att vara ungdom och åka utomlands med mina vänner och festa för att jag kan och för att jag vill, för det var ju det de handlade om att enbart tänka på mig!
Jag ska försöka se ett avslut som e ny start på något annat.
Försöka se det lite mer positivt och kunna glädjas åt mina fantastiska vänner som finns för mig och som kan få mig stark från mitt sårbara inre, det finns så mycket kvar som jag måste ordna i mitt liv.
Folk jag måste förlåta, människor jag måste be om förlåtelse till och vara stark och lämna det som varit för det gör för ont att se tillbaka till.

Jag ska iaf på Bröllop nu på lördag samt dop till min systerdotter. Det är stort för mig, jag är så lycklig för hennes skull, blir nästan gråtfärdig bara av att tänka på det.
Önskar er all lycka och ni vet att jag finns där för er. <3

Sist men inte minst lite självförtroende upplysningar ...

Se till att du mår som bäst med sig själv innan du låter någon annan vara delaktig i ditt liv.

Du är värd komplimanger, ta vara på allt gott som sägs om dig och de andra kan du koppla bort för du är värd de bästa.

Du är värdefull och perfekt precis som du är, de sägs att det inte finns någon som är perfekt. Men ta en titt på dig själv, visst är det ett under att du finns och visst vill du tycka att du är värdefull och en människa som betyder mycket för många.

Unna dig något varje dag som du älskar, om de så är en timme på gymmet eller en choklad bit så är det okej, varför ska man ha hinder när man kan få uppleva något som gör en lycklig.
Vi tänker alltid på hur andra ser oss utan att bry oss om att få oss själva att bli lyckliga.

Sätt dig själv som 1a person i alla tillfällen, tänk på dig själv och gör ingenting som du känner ångest över eller vet att du kommer få ångest för.

Var ärlig mot personer i din närhet så du inte känner dig obekväm i vissa situationer. Var ärlig mot dig själv och lyssna inte på någon som gör dig illa både psykiskt och fysiskt, du vet att du är värd så mycket bättre se ditt liv som en gåva och var inte någon annans slagsäck utan stå på dig och lev livets ljuva stunder.

Nej, vissa saker i ens liv är jobbigt och man gör oftast lätta beslut för att slippa känna smärta eller något oavsett vad. Människor gör oftast fel val till en börja men inser sedan att de kanske var rätt till slut.

Jag vet ännu inte om rätt beslut har fattats när de gällde dig och mig.
Jag upplevde känslor som jag inte kännt förut och jag upplevde samtidigt att jag inte var nöjd med vad jag hade.
För mig är en framtid så oerhört viktigt men jag kan inte förklara varför.
Vi var nog aldrig rätt för varandra, vet inte varför jag säger detta kommer säkert ångra mig, men jag vill ändå säga att jag tror rätt val har gjorts o jag vet att både du och jag kommer bli lyckliga framöver dock inte med varandra.

</3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0